YHDISTYKSEN HALLITUKSEN TERVEISET

Nuorisotakuu ry poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka pyrkimyksenä on edesauttaa Euroopan Unionin yhteishankkeen, Nuorisotakuu-ohjelman toteutumista Suomessa.

Yhdistyksen tavoitteena on erityisesti nuorten työelämään pääsyn tukeminen ja nuorisotyöllisyyden kääntäminen nousuun. Yhdistys auttaa ensisijaisesti nuoria, alle 30-vuotiaita vastavalmistuneita ja alle 25-vuotiaita vailla ammattikoulutusta työllisyyteen keskittyvissä asioissa. Yhdistyksen tavoite on auttaa jokainen nuori elämässään eteenpäin ja ehkäistä syrjäytymistä. Tavoitteena on saada jokaiselle nuorelle työ-, työharjoittelu- tai oppisopimuspaikka, auttaa alkuun yrittämisessä tai koordinoida opiskelupaikan löytämisessä.

Yhdistys on sitoutunut myös edistämään oppisopimuskoulutukseen hakeutuvien työllistymistä ja kartoittaa aktiivisesti yhteistyötahoja oppisopimuskoulutukseen haluaville.

Yhdistys toimii yksityisillä tukivaroilla, yhteistyössä muiden Nuorisotakuu-ohjelmassa olevien julkisrahoitteisten tahojen sekä Suomen Yrittäjien kanssa. Yhdistys pääasiallisiin työllisyyttä edistäviin toimiin kuuluvat yhdistyksen kiitellyt hankkeet, rekrytointitapahtumien järjestäminen ja työllisyyttä edistävän AJANTASAINEN OPAS TYÖNHAKUUN 3.0 -kirjan jakelu.

Hallitus // Nuorisotakuu ry

NUORISOTAKUU RY – YHTEYSTIEDOT

Puhelinvaihde: 09 4241 4102 (Asiakaspalvelumme vastaa klo 14.00 – 16.00)

Sähköposti: etunimi.sukunimi at nuorisotakuu.eu

Klikkaa alla olevasta linkistä, jos haluat antaa palautetta laskusta, tukijäsenyydestä, lahjakellosta tai muusta kannatusjäsenyyteen liittyvästä seikasta.

TEKIJÄT

JOHTO, HANKKEET JA REKRYTOINTI

Puheenjohtaja

Tero-Miikka Perttala

Olen Nuorisotakuu ry:n perustajajäsen ja yhdistyksen strategiasta vastaava. Aikaisemmin olen toiminut yli 10 vuotta vastaavana myynnin ja markkinoinnin konsulttina yksityissektorilla. Nämä vuodet ovat antaneet minulle suuren määrän tietoa, kyvykkyyttä ja kontakteja järjestää varallisuutta hyväntekeväisyystoimintaan sekä luoda itsevarmuutta työelämään siirtyville.

Minulla on myös vankka tausta järjestöaktiivina ja työllisyyttä edistävien hankkeiden parissa toimimisesta.

Yhdistyksen työllisyyden edistämiseen tähtäävät hankkeet pohjautuvat strategisesti vahvaan kokemukseeni työelämän kiemuroista sekä työelämän taitojen osalta kirjoittamaani Ajantasainen Opas Työnhakuun -kirjasarjaan.

Toiminnanjohtaja

Virve Ollila

Olen pitkän linjan henkilöstöhallinan ja rekrytoinnin ammattilainen yksityiseltä yrityssektorilta. MBA Human Reacources Management. Olen toiminut vuosia urheiluseurojen aktiivisena hallitusjäsenenä, seura-aktiivina ja joukkueenjohtajana ja toimin edelleen.

Nuorten asema yhteiskunnassa on puhuttanut minua ja juuri junioritoiminnan kautta olen halunnut olla vaikuttamassa tulevaisuuden tekijöihin. Polkuni toi minut hyvälle asialle, nuorten asialle ja uskon, että väkevä yritysmaailman tuntemus henkilöstöasioissa ja -tarpeissa tuo perspektiiviä nuorten työllistämisen tukemiselle.

LASKENTAPALVELU

Toimistosihteeri

Emilia Aitalaakso

Olin ensin Nuorisotakuu ry:ssä koulun opetussuunnitelman mukaisessa työharjoittelussa. Työharjoitteluni jälkeen minulla avautui kuitenkin ura yhdistyksen palveluksessa. On todella ilo olla mukana hyvän ja tärkeän asian tekemisessä ja tiimimme täällä on mitä parhain juuri tähän toimintaan.

Toimistoapulainen

Antti Mustonen

Kirjanpito ja palkanlaskenta

JÄSENPALVELUT

Timo Lehtoniemi

Asiakaspalvelu

Olen elämäntyöni tehnyt muualla, nyt on aika keskittyä hyvän eteenpäin laittamiseen.
Koen suurta vastuuta nuorten jaloilleen saattamisesta, jonka vuoksi olen ylpeästi vapaaehtoistyössä Nuorisotakuu ry:llä.

Petteri Husu

Liikunta ja vapaa-aika

Olen ex-ammattijalkapalloilija ja keskityn nykyään nuorten kykyjen valmentamiseen sekä kuvataiteeseen.
Olen vapaaehtoistyöntekijänä Nuorisotakuu ry:ssä ja autan nuoria urheilun pariin, mutta myös työelämään. Olen ylpeä saadessani auttaa nuoria.