Varainhankinta

VARAINHANKINNASTA KIINNOSTUNEET

Onko urheiluseurallanne, luokkaretkirahastollanne tai oppilasyhdistyksellänne rahantarvetta? Tulkaa mukaan Nuorisotakuun varainhankintaan!

Nuorisotakuu ry tarjoaa urheiluseuroille, koululuokille ja yhdistyksille helpon tavan kerätä varoja ja auttaa samalla Suomen nuorien työllisyyden edistämisessä. Varainhankinnan voi kätevästi toteuttaa Nuorisotakuun avulla olipa tavoitteena leirikoulu, pelimatka tai pidempi aikainen varainhankinta.

NUORISOTAKUU RY:N VARAINHANKINTA 

Luokkien ja seurojen toiminta on usein vapaaehtoistyön ja varainhankinnan varassa. Nyt kassaa voi kartuttaa helposti hankkimalla varoja samalla Suomen nuorisotyöllisyyden edistämiseksi!

Nuorisotakuu ry:n AJANTASAINEN OPAS TYÖNHAKUUN -kirjojen myyminen on vaivatonta varainhankintaa, koska rahaa ei tarvitse käsitellä, vaan kaupat suoritetaan suoraan yhdistyksen verkkokaupan kautta ja palkkio tilitetään suoraan seuralle/luokalle.

Kirjat käyvät hyvin kaupaksi, kukapa ei haluaisi tukea urheiluseurojen yhteydessä nuorisotyöllisyyttä. Perinteisesti kirjaa on tilattu valmistuville opiskelijoille tai työttömäksi jääneille nuorille sekä julkistiloihin, kuten kirjastoihin, oppilaitoksiin ja nuorisotaloille.

Nuori tarvitsija saa merkittävää apua työllisyyden kynnyksellä ja varainhankkija merkittävän hyödyn hyvästä työstään!!

Lähetä tietosi ja tarpeesi meille, niin olemme teille yhteydessä.