Jätä työnhakuilmoitus

Nuorisotakuun työllistämisrinki tuo työnhankijat ja työnantajat yhteen. Tavoiteena on löytää jokaiselle työnhakijalle työ, joka myötäilee hänen urasuunnitelmiaan ja vie elämässä eteenpäin. Tämän vuoksi työnantajille työllistämisringin kautta löytyy vain motivoituneita, aidosti lisäarvoa tuottavia työntekijöitä.

Nyt työllistämisringin kautta pääsee mukaan myös Nuorisotakuun, vuoden 2017 Suomisiistiksi –hankkeeseen. Hankkeen tarkoituksena on saada nuoret kiinnostumaan aloista, joilla työllisyystilanne on hyvä. Hanke keskittyykin työllisyyden edistämiseen palvelu-, puhtaanapito-, kiinteistö- ja hoiva-aloilla. Kaikki hankkeessa työllistyvät saavat normaalia työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja ensiluokkaisen mahdollisuuden päästä luomaan uraa itseään kiinnostavalle alalle. Vuoden 2017 aikana työllistämme satoja nuoria ympäri Suomen ja järjestämme maahamme tuhansia henkilötyövuosia työtä.

KLIKKAA TÄSTÄ JOS HALUAT TYÖLLISTYÄ SUOMISIISTIKSI HANKKEESEEN

Jos etsi työtä hankkeen ulkopuolelta, täytä tietosi alle ja työllisty!

*pakollinen

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Haluatko mukaan Suomisiistiksi -hankkeeseen? Hankkeeseen mahtuu rajallisesti työvoimaa, mutta vain hakijoilla on mahdollisuus tulla valituksi. Hankkeen tiimoilta pyrimme auttamaan kaikkia, myös pitkään työttömänä olleita.

Kauanko työttömyytesi on kestänyt? *

Kuulutko ammattiliittoon? *

Kirjoita tähän paikkakunnat, joista olet valmis vastaanottamaan työtarjouksia *

Haluan ensisijaisesti *

Työaika *

Jos osa-aikainen h/vko

Työn toivottu kesto *

Työn toivottu alkamisajankohta (Jos määräaikainen, niin myös päättymisajankohta)

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi

Lataa CV (pdf-muodossa)