Ryhdy kannattajajäseneksi

Nuorisotakuu yhdistyksen toiminnan rahoitus perustuu pääasiassa vapaaehtoiseen rahoitukseen. Yksityinen rahoitus järjestetään merkittävissä osin kannattajajäsenien ja yrityskummien jäsenmaksuista.

Nuorisotakuun työllisyyttä edistävät hankkeet ovat tällä hetkellä nuorten ja pitkäaikaistyöttömien syrjäytymistä ja eriarvoistumista ehkäisevä 101 mahdollisuutta –hanke sekä oppisopimusopiskelun suosion keski-Euroopan tasolle nostava Oppisopimus NYT –hanke. Molemmat hankkeet tuovat ratkaisun niin työvoimapulasta kärsiville yrityksille kuin työttömyydestä kärsiville nuorille. Hankkeissa keskitymme piilotyöpaikkojen etsimiseen ja täysin uusien työpaikkojen luomiseen. Lisäksi organisoimme nuoria työvalmennukseen, jolloin saamme luotua nuorelle omien tietojen, taitojen ja kiinnostuksen mukaisen urapolun. Tavoitteiden mukaista on, että nuorille löydetään aidosti urasuunnitelmien mukainen työ, jolloin myös työllistäjä saa aidosti lisäarvoa tuottavan, motivoituneen työntekijän.

AJANTASAINEN OPAS TYÖNHAKUUN 2.0 -oppikirjamme on merkittävässä roolissa nuorten, kun parannamme nuorten omia taitoja työmarkkinoille pääsyssä. Oppikirja on kohdennettu syrjäytymisvaarassa oleville nuorille ja työttömille, mutta myös vanhemmille työnhaussa oleville. Oppikirja sisältää paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä. Olemme saaneet oppikirjasta erittäin positiivista palautetta nuorilta ja työttömiltä työnhakijoita, mutta myös Työ- ja elinkeinoministeriöltä sekä tukijoiltamme.

Nuorisotakuun kannattajajäsenenä saatte hyvän mielen ja kirjamme, jonka toimitamme teille tai haluamallenne taholle. Lisäksi mahdollistatte toimintamme ja nuorisotyöllisyyttä edistävät hankkeemme.

Tehdään yhdessä Suomen nuorisolle tulevaisuus, joka turvaa sekä yrittäjän että työntekijän toimeentulon. Nostetaan yhdessä Suomi nousuun.

 

Täytä tiedot ja toimitamme kirjan tahtomaasi osoitteeseen.
Kaikki tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Etu- ja Sukunimi *

Sähköposti *

Katuosoite *

Postinumero ja -toimipaikka *

Puhelinnumero *

Kannatuspaketti *

Haluatko antaa kirjan lahjoituksena tarvitseville, kuten lähimmälle

Muu taho, jonne kirjan haluat toimitettavan

Vastaa tähän kysymykseen ennen kuin painat lähetä